ליל שישי בשטיבל #16
הפוסט נכתב ב: י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה: 2:05 ע"י: פאשקעוויל
הגדל טקסט + | הקטן טקסט -
אפשר לעקוב אחר התגובות לפוסט הזה באמצעות פיד RSS לתגובות.
אפשר לכתוב כאן תגובה, או לכתוב בבלוג שלך פוסט כתגובה ולשלוח טראקבאק.
מהדורה מספר 16 יוצאת לדרך, קצרה מתמיד.
להאזנה. מהדורת הותר לפרסום מספר 4 המשודרת מידי יום חמישי בשעה 20:00 ברדיו קול ברמה ע"י איתן דובקין:
Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.
ולחדשות בקצרה:
- רמי -לי , מותג אופנה להריון העביר את ניהול מערך יחסי ציבור במגזר הדתי והחרדי ל"קומיוניק תקשורת מגזרית", בבעלותה של ציפי בקר, לניהול מערך יחסי הציבור, זאת במטרה להטמיע את מסריה וערכי המותג בקרב הקהל.
- דני כהן סמנכ"ל ומנהל מחלקת היח"צ בבולטון פוטנציאל עוזב לטובת ניהול המגזר החרדי במשרד הפרסום אפיקים.
- מי שנכנס במקומו הוא: דודי דביר, ששימש מנהל תחום משכנתאות במזרחי טפחות התמנה לסמנכ"ל ופיתוח עסקי בבולטון פוטנציאל.
- לפני כשבועיים הגיעו פרחי עיתונות מבית הספר לומדה לרדיו קול ברמה לערוך פיילוט לתוכנית רדיו יחד עם אבי מימרן. שמענו שהיה אחלה.
- לאחר חודשים רבים של עיכובים בפרוייקט הרכבת הקלה מגיע כעת הפרוייקט לשלב שבו הוא מתחיל לקיים את ההבטחה עבור תושבי ירושלים. החברה הציגה השבוע לתקשורת את הרכבת הקלה שעתה רושם ראשוני מוצלח. משרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי יטפל בתקציב הפרסום של הרכבת הקלה בי-ם. התקציב מוערך ביותר מ-3 מיליון שקלים לשנתו הראשונה בלבד. מי יטפל בחרדי?
- במסגרת פתיחת שנת הלימודים תשע"א, עלה השבוע לאוויר קמפיין בנושא הולכי רגל בשלוש הערים החרדיות: בני ברק, מודיעין עילית ואלעד. הקמפיין, שכותרתו: "פסק הליכה: את הכביש חוצים בבטחה", הינו חלק מן המאמצים להורדת תאונות הדרכים במגזר החרדי, בהובלתם של שלוש העיריות ו"הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים".
- חברת בזק תערוך בשבוע הבא חידון שמירת הלשון יחד עם מובילי דיעה במגזר החרדי, רבנים ואישי ציבור, הארוע יערך ביום חמישי בשבוע הבא באולמי ראסל ברמת גן, בהנחייתו של הרב מרדכי [מוטקה] בלוי.
- צרור ברכות ואיחולים למעצב הפונטים ר' אלי פריד להולדת בנו. שתזכה להכניסו בבריתו של אאע"ה ולגדלו ל…
- גליון דירה נאה השישי יצא היום. תוכלו לקרוא אותו גם ברשת, כאן. וסחטיקה על הפרויקט המצולם. יצא גדול.
- לסיום, איך תעשו את הידיעות ארוכות יותר? שיעור בעיתונות.
שבת שלום.
אהבתם? טקבקו ושתפו את החברים שלכם
י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה 2:15
מה זה?
כזה קצר?
אהבת?
0
0 (0)
י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה 3:04
סליחה, וזה כבר בורות שפורסמה ב'חדרי'.
אבל המודיע למי שלא שם לב כותב לכל יום תחזית נפרדת. ואכן בשלושת הימיםיש בהם חשש לשריפות, רק מי שלא קורא את הכתבה בפשטות טועה בטעות המוזרה, אך הכתבה מושלמתומדוייקת.
אהבת?
0
0 (0)
י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה 9:54
יא-אבו מוטי, היכן התמונות? לאן נעלם הקשקע? הנייעס? הרכילות המציצנית המעודנת? אפעס גאלער עם מציות?
יעני, ליפקין אמר'ך, לפאשקוויל לא מדי הרבה סקופים, שמור לסוכות.
גם אנחנו אכלנו אותה. חשבתי רק נחשוני ואשתו?!
אהבת?
0
0 (0)
י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה 13:42
יהודית המפרסמת כתב:
לוחצים עליו בקהילה.
אהבת?
0
0 (0)
י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה 16:29
אייטם כזה צנוע על אלי?
חברה, מגיע לו כותרת ראשית
תזכה לגדלו וכ"ו
ידידך,
המייבין
(בהזדמנות אתן לך רמז)
אהבת?
0
0 (0)
י״ז באלול תש״ע (27/08/10) בשעה 17:52
הפאשקעווילים במא"ש כבר יותר ארוכים מהפוסט הקצר הזה…
אהבת?
0
0 (0)